Termeni si conditii

 

IDENTITATEA PROFESIONISTULUI

EURO GSM IMPEX S.R.L., cu sediul social social in Cluj-Napoca, B-dul Muncii Nr. 18, inregistrata la Registrul Comertului Cluj sub nr. J12/3506/2006 si cod unic de inregistrare RO 14266933, Capital Social 50 000 RON, Adresa de corespondenta: Calea Turzii, nr. 110, Cluj-Napoca, 400193, Adresa electronica: internet@eurogsm.ro, Telefon: 0743.044.447.

 

CONDITII DE UTILIZARE

Folosirea si vizitarea site-ul www.eurogsm.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

EURO GSM IMPEX S.R.L. furnizeaza serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos si isi desfasoara activitatea de vanzare in magazinele sale in conformitate cu legea romana. EURO GSM IMPEX S.R.L. isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.eurogsm.ro, ale structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

 

Site-ul www.EuroGsm.ro nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc.

 

EURO GSM IMPEX S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.EuroGsm.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

 

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.eurogsm.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea EURO GSM IMPEX S.R.L. si/sau este protejat conform Legii din domeniul drepturilor de autor. Utlizarea fara acordul scris al EURO GSM IMPEX S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea EURO GSM IMPEX S.R.L. sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor. Sesizarile privind incalcarea drepturilor noastre de autor pot fi inaintate la adresa de e-mail: internet@eurogsm.ro.

 

ACCESUL LA SITE

EURO GSM IMPEX S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor EURO GSM IMPEX S.R.L., fara acordul scris al acesteia.

 

POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin date cu caracter personal se inteleg orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila ("persoana vizata"); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

Citeste Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.

 

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE INFORMATII

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora: nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in niciun fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, e-mailuri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

EURO GSM IMPEX S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la niciun fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.

In cazul trimiterii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera EURO GSM IMPEX S.R.L. si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, EURO GSM IMPEX S.R.L. si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care transmite prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei persoane.

 

SECURITATEA INFORMATIILOR

EURO GSM IMPEX S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. EURO GSM IMPEX S.R.L. nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea, EURO GSM IMPEX S.R.L. nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

 

POLITICA DE SOLUTIONARE A RECLAMATIILOR

EURO GSM IMPEX S.R.L. ofera posibilitatea cumparatorului, in conformitate cu normele legale in domeniul protectiei consumatorului, de a inainta o reclamatie scrisa, ori de cate ori va considera ca drepturile sale au fost incalcate.

Reclamatia trebuie inaintata/expediata, in forma scrisa, de catre cumparator in cel mult 30 de zile calendaristice de la data producerii evenimentului contestat, la adresa sediul social a societatii sau pe adresa de e-mail: internet@eurogsm.ro.

Reclamatia va trebui sa contina obligatoriu urmatoarele elemente: numele, prenumele persoanei care adreseaza plangerea, datele de identificare ale acestuia, descrierea completa a reclamatiei, precum si data cand s-a produs si, daca este cazul, ora la care s-a produs, adresa completa si corecta la care se doreste primirea raspunsului, inclusiv adresa de posta electronica, data intocmirii reclamatiei si semnatura.

 

Orice reclamatie expediata in termen si care va cuprinde toate elementele de mai sus, va fi solutionata in termen de 30 de zile calendaristice de la data primirii ei. EURO GSM IMPEX S.R.L. va raspunde reclamatiei adresate in scris, prin expediere postala cu confirmare de primire sau prin posta electronica, daca in cuprinsul reclamatiei clientul a optat pentru aceasta si a furnizat o adresa de e-mail, in acest sens.

EURO GSM IMPEX S.R.L. nu garanteaza solutionarea favorabila a reclamatiei. In situatia in care cumparatorul nu va gasi solutia adoptata de societate ca fiind cea potrivita situatiei sale, se poate adresa instantelor de judecata competente de la sediul EURO GSM IMPEX S.R.L.

 

LITIGII

In cazul unor eventuale conflicte intre Euro Gsm Impex S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta de la sediul Euro Gsm Impex SRL.

 

 

Partener

Copyright © 2024 EuroGsm | All Rights Reserved