Garantie si service

 

Cumparatorul declara ca a luat la cunostinta principalele caracteristici ale produsului, identitatea vanzatorului si datele lui de contact, pretul total si modalitatea de plata.


Produsele beneficiaza de o garantie legala de 2 ani, respectiv 1 an (in functie de furnizor/producator) calculata de la data primirii produsului, fiind garantate din punct de vedere tehnic, conform certificatului de garantie si a declaratiei de conformitate a produsului. Pentru produsele a caror durata medie de utilizare este mai mica de 2 ani, termenul de garantie legala se reduce la aceasta durata. In cazul produselor resigilate termenul de garantie este de un an de la data primirii produsului de catre client.

 

 

Tip produs

Brand

Garantie (luni)

Acumulatori de schimb

Toate

12

Acumulatori externi

Toate

12

Casti Bluetooth

Samsung

12

Huawei

12

Plantronics

24

Jabra

24

Altele

24

Casti cu fir

Toate

12

Incarcatoare auto/retea

Samsung

12

Huawei

12

Altele

24

Cabluri de incarcare

Toate

12

Carduri memorie/stickuri USB

Toate

24

Smartwatch

Toate

24

Smart band

Toate

24

Gadget-uri

Toate

24

Huse/capace protectie

Toate

1

 

Folii protectie

Toate

fara garantie

Console jocuri

Toate

24

Camere actiune

Toate

24

Boxe portabile

Toate

12

Vehicule electrice

Toate

24

Selfie stick

Toate

12

Suporturi auto

Toate

12

Seturi auto

Toate

24

 

 

Pe langa instructiunile de utilizare redactate in limba romana, cumparatorul primeste declaratia de conformitate a produsului si certificatul de garantie, precum si documentele fiscale aferente vanzarii. In eventualitatea defectarii produsului in perioada de garantie, consumatorul se poate adresa direct vanzatorului. Cumparatorul este de acord cu preluarea produsului si trimiterea acestuia in unitatea de service autorizata, pentru a fi adus la conformitate in conditiile legii. Pentru aducerea la conformitate a produsului, consumatorul poate trimte produsul defect la adresa unitatii de sevice din Cluj-Napoca, Bd. Muncii nr.18, jud. Cluj, in mod gratuit (cu plata la Euro Gsm Impex) prin intermediul serviciului de curierat rapid Urgent Cargus, cu valoare declarata egala cu pretul de achizitie a telefonului.

 

In urma constatarii in unitatea de service autorizata, produsul va fi adus la conformitate prin reparare sau inlocuire.

 

Daca inlocuirea produsului impune vânzătorului costuri disproportionate in comparatie cu repararea acestuia, vanzatorul il va aduce la conformitate prin reparare, conform OUG nr.140/2021 privind anumite aspecte referitoare la contractele de vânzare de bunuri.In situatia in care aducerea la conformitate este imposibila, se va proceda la restituirea totala sau partiala a contravalorii produsului. 

 

In situatia in care unitatea de service constata neconfirmarea defectiunii reclamate de client, produsul va fi returnat pe cheltuiala clientului, prin intermediul servicilul de curierat rapid Urgent Cargus. In cazul refuzului preluarii coletului de catre client, produsul se va returna vanzatorului si va fi pastrat timp de 3 ani la dispozitia clientului, dupa care devine proprietatea vanzatorului. In acest caz, produsul va fi ridicat personal de catre client de la sediul vanzatorului. 

 

Produsul nu beneficiaza de servicii postvanzare si nici de garantii comerciale, suplimentare in afara garantiei legale mai sus precizate.

 

Dupa expirarea termenului de garantie legala, consumatorii pot pretinde remedierea sau înlocuirea bunurilor care nu pot fi folosite în scopul pentru care au fost realizate ca urmare a unor vicii ascunse aparute în cadrul duratei medii de utilizare, în conditiile legii.

 

 

Partener

Copyright © 2024 EuroGsm | All Rights Reserved