Chat with us, powered by LiveChat

POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR PERSONALE

Cine suntem noi

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta o prioritate pentru Euro Gsm Impex S.R.L., cu sediul in Cluj-Napoca, Bd. Muncii nr. 18, jud. Cluj, inregistrata la ORC Cluj sub nr. J12/3506/2006, avand CUI RO 14266933, de aceea este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera clara si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. Prin urmare, incepand cu 25 mai 2018, ne vom alinia la standardele europene in vigoare privind pelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date stipulate in Regulamentul 679 din 27.04.2016.

EuroGsm a numit un Responsabil cu protectia datelor (DPO). Pentru orice intrebari sau nelamuriri legate de prelucarea datelor dvs. sau exercitarea drepturilor dvs. va puteti adresa DPO la adresa de e-mail: protectiadatelor@eurogsm.ro

Monitorizarea respectarii cerintelor legale in acest domeniu este asigurata inclusiv de catre Responsabilul cu protectia datelor desemnat de catre EuroGsm.

 

Cum colectam datele personale

Prin date cu caracter personal sau date personale se inteleg orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila ("persoana vizata"); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

EuroGsm se angajeaza sa respecte confidentialitatea datelor si optiunile dvs. Totodata, va asiguram ca respectam principiile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, prin:

a)      prelucrarea datelor in mod legal, echitabil si transpartent fata de dvs.;

b)      prelucrarea datelor colectate numai in scopuri determinate, explicite si legitime;

c)       prelucrarea doar a datelor necesare, adecvate si relevante realizarii scopurilor;

d)      pastrarea datelor actualizate si exacte, respectiv stergerea sau rectificarea datelor inexacte;

e)      pastrarea datelor doar pentru perioada necesara realizarii scopurilor in care sunt prelucrate; 

f)       asigurarea securitatii datelor cu caracter personal impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale;

g)      adoptarea si implementarea de masuri tehnice si organizatorice corespunzatoare impotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorarii accidentale a datelor cu character personal;

h)      respectarea drepturilor persoanelor vizate;

i)        colaborarea doar cu firme de incredere care ofera garantii suficiente privind siguranta prelucrarii datelor cu caracter personal

 

Vom colecta datele dvs. cu caracter personal atunci cand, de exemplu:

  • cumparati produsele noastre;

  • creati un cont pe site-ul www.eurogsm.ro;

  • va abonati la newsletter, oferte personalizate sau alte servicii oferite de noi;

  • ne contactati pe diferite canale sau ne solicitati informatii in legatura cu un produs, o comanda, plasati o sesizare in legatura cu produsele si serviciile noastre etc.;

  • va inscrieti intr-un concurs, competitie, tragere la sorti sau un studiu;

  • trimiteti un anumit continut prin orice canal, inclusiv pe platforma noastra de social media;

  • rezervati un anumit produs aflat pe stocul magazinelor EuroGsm;

 

Atunci cand colectam datele dvs. indicam campurile obligatorii prin asterics, deoarece sunt absolut necesare pentru executarea contractului cu dvs. (de ex. pentru livrarea produselor comandate), pentru a raspunde unei solicitari primite din partea dvs. (de exemplu pentru a va oferi informatiile solicitate ori a va trimite newsletter) ori pentru respectarea unei cerinte legale (de exemplu facturarea). In lipsa informatiilor obligatorii nu ne putem conforma solicitarii dvs.

 

Cum utilizam datele dvs

 

Actiunea de colectare

Date prelucrate

Scopul prelucrarii

Temeiul legal al prelucrarii

​​​​​​​​​​Plasarea unei comenzi pe site-ul www.eurogsm.ro, prin accesarea contului dvs. sau fara a crea un cont

  • numele si prenumele;

  • adresa de facturare;

  • adresa de livrare;

  • adresa de e-mail;

  • numar de telefon;

  • IP;

  • executarea contractului cu dvs., adica in scopul livrarii produselor comandate, ce include: contactarea dvs. (telefon, mail) in vederea confirmarii comenzii, comunicarea datelor dvs. catre firmele de curierat, incasarea contravalorii produsului si a transportului.

Daca optati pentru plata online (cu cardul bancar) veti fi redirectionat catre platforma securizata PayU. Se vor transmite detaliile comenzii efectuate pe site, inclusiv urmatoarele date ale dvs. cu caracter personal: numele, adresa de facturare si de livrare, e-mail, nr.telefon. Insa, datele dvs. bancare le veti introduce exclusiv pe platforma securizata PayU, EuroGsm neavand acces la acestea.

Executarea contractului – art.6 alin.1 lit.b) din Regulament

Onorarea comenzii si plata online. Refuzul furnizarii datelor ne pune in imposibilitatea de a va onora comanda plasata pe site.

  • numele si prenumele

  • adresa de facturare

  • seria IMEI terminal achizitionat;

  • emiterea facturii;

Obligatia legala a operatorului – art.6 alin.1 lit.c) din Regulament

Conform prev. Codului fiscal

  • numele si prenumele;

  • adresa;

  • numar de telefon;

  • seria IMEI terminal defect;

  • asigurarea garantiei legale, ce include: completarea certificatului de garantie, preluarea pe baza de PV a produsului defect, contactarea dvs. cu privire la ridicarea produsului adus la conformitate, trimiterea in service

Obligatia legala a operatorului – art.6 alin.1 lit.c) din Regulament

conform legii garantiei legale (449/2003)

  • numele si prenumele;

  • adresa de facturare;

  • adresa de livrare;

  • adresa de e-mail;

  • numar de telefon;

  • seria IMEI terminal achizitionat;

  • orice alte date furnizate de catre dvs. catre noi;

  • exercitarea de catre dvs. a drepturilor prevazute de legislatia in vigoare privind calitatea de consumator;

Obligatia legala a operatorului – art.6 alin.1 lit.c) din Regulament

Conform legislatiei privind protectia consumatorilor;

  • numele si prenumele;

  • adresa de facturare;

  • adresa de livrare;

  • adresa de e-mail;

  • numar de telefon;

seria IMEI terminal achizitionat;

  • produsele achizitionate

datele din factura si AWB

  • recuperarea sumelor neachitate;

Executarea contractului – art.6 alin.1 lit.b) din Regulament

Daca ati optat pentru ridicarea comenzii dintr-uu magazin fizic al EuroGsm

  • numele si prenumele;

  • adresa de facturare;

  • adresa de e-mail;

  • numar de telefon;

  • seria IMEI terminal achizitionat

  • executarea contractului cu dvs., adica in scopul livrarii produselor comandate ce include: contactarea dvs. (telefon, mail) in vederea ridicarii comenzii, incasarea contravalorii produsului;

Executarea contractului – art.6 alin.1 lit.b) din Regulament

Crearea si mentinerea unui cont

• numele si prenumele

• adresa de e-mail;

• numele utilizator;

  • datele profilului cu care va conectati pe site-urile de socializare, (de ex. Facebook), in functie de setarile de confidentialitate ale contul retelei de socializare;

  • vizualizarea istoricului comenzilor efectuate;

  • pentru a va permite sa va gestionati preferintele si datele furnizate;

Demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract – art.6 alin.1 lit.b) din Reguament

Abonare la newsletter

adresa de e-mail

  • Datele sunt colectate in scopul: trimiterii de comunicari de marketing, care pot fi personalizate in functie de datele pe care le cunoastem despre dvs. sau pot fi exclusive, cum ar fi promotii speciale adresate clientilor care au un cont creat pe site-ul www.eurogsm.ro

  • Mentinerea unei evidente de suprimare in cazul in care v-ati exercitat dreptul la opozitie (ati solicitat sa nu mai fiti contactat in scop de marketing direct);

  • pentru a va reaminti, printr-un e-mail, sa finalizati comanda, daca ati pus produse in cosul de cumparaturi si ati parasite site-ul fara finalizarea comenzii

Consimtamant – art.6 alin.1 lit.a) din Regulament

Va puteti retrage oricand consimtamantul printr-un simplu click pe link-ul de dezabonare aflat la sfarsitul fiecarui newsletter sau prin debifarea optiunii de abonare in cont;

Cereri

Informatii colectate atunci cand ne adresati intrebari si sesizari, prin diferite canale, cum ar fi: e-mail, formular de contact, formular de retragere, chat (LiveChat, Facebook, Instagram), telefon, solicitare oferta

  • Nume si prenume;

  • Adresa de e-mail;

  • Numarul de telefon;

  • Seria IMEI al produsului cumparat;

  • Alte informatii pe care le impartasiti cu noi despre dvs.

  • Pentru a putea raspunde intrebarilor si solicitarilor dvs.

Consimtamant - art.6 alin.1 lit.a) din Regulament

Va puteti retrage oricand consimtamantul, caz in care nu veti putea primi un raspuns de la noi, prin transmiterea unui mesaj scris la adresa: protectiadatelor@eurogsm.ro

  • Nume si prenume;

  • Contul bancar (pentru retur bani);

  • Numarul de telefon;

Alte detalii din formularul de retur

Pentru a va putea restitui contravaloarea produselor in cazul in care va exercitati dreptul de retragere din contract

Obligatia legala a operatorului – art.6 alin.1 lit.c) din Regulament

Conform prevederilor OUG nr.34/2014

  • Nume si prenume;

  • Adresa de e-mail;

  • Numarul de telefon;

  • Seria IMEI al produsului cumparat;

  • Adresa

  • Contul bancar

  • Alte informatii pe care le impartasiti cu noi despre dvs. sau alte persoane;

  • Pentru a informa autoritatile publice competente despre activitatile cu aparenta nelegala sau despre informatiile cu aparenta nelegala furnizate de catre dvs. Aceasta actiune include furnizarea catre autoritati a tuturor si oricaror informatii detinute despre dvs., in scopul combaterii criminalitatii.

Interesul legitim urmarit de operator – art.6 alin.1 lit.f) din Regulament

  • Adresa de e-mail;

Alte informatii pe care le impartasiti cu noi despre dvs.

Pentru a raspunde solicitarii dvs. de oferta;

Demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract – art.6 alin.1 lit.b) din Reguament

Promotii si concursuri

Date prelucrate in cazul in care va inscrieti intr-un concurs, loterie publicitara sau participati la un joc ori in timpul unor oferte promotionale

  • Nume si prenume

  • Adresa de e-mail

  • Adresa de livrare

  • Numarul de telefon

  • Datele profilului Dvs. de pe site-ul de socializare cu care va inscrieti in concurs

  • Alte informatii pe care le impartasiti cu noi despre dvs., cum ar fi: fotografii, recenzii, raspunsuri la intrebari

  • inscrierea in concurs sau in joc

  • a lua in considerare feedback-ul sau comentariile dvs.

  • a putea participa la actiuni promotionale, concursuri, loterii

  • a va inmana premiile castigate

Consimtamant - art.6 alin.1 lit.a) din Regulament

Va puteti retrage oricand consimtamantul, caz in care nu veti putea participa la actiunile si jocurile organizate de catre noi si nu veti putea intra in posesia premiului castigat, prin transmiterea unei solicitari scrise la adresa de e-mail: protectiadatelor@eurogsm.ro

  • Nume si prenume;

CNP in cazul premiilor mai mari de 600 de lei;

declararea impozitului reţinut la sursă şi câştigurile/pierderile realizate, pe beneficiari de venit

Obligatia legala a operatorului – art.6 alin.1 lit.c) din Regulament

Conform prev. Codului fiscal si O.nr. 3726/ 19.12.2017

Continut generat de utilizator

Date personale colectate in situatia in care ati trimis un anumit continut pe o platforma social media (de ex. Facebook, Instagram), blog (https://geeks.eurogsm.ro), Youtube sau pe alt canal

  • Numele, prenumele;

  • Adresa de e-mail;

  • Fotografii;

  • Descrierea sau preferintele dvs.;

  • Datele setate a fi publice din contul retelei de socializare;

  • Alte informatii pe care le-ati impartasit cu noi, cum ar fi: fotografii, recenzii, intrebari, comentarii etc.

  • postarea comentariului sau continutului trimis de dvs.;

  • promovarea produselor noastre;

Consimtamant- art.6 alin.1 lit.a) din Regulament

Pentru utilizarea continutului postat de catre dvs. va puteti retrage oricand consimtamantul, prin transmiterea unei solicitari scrise pe adresa de e-mail: protectiadatelor@eurogsm.ro

Rezervare produse pe site

  • numele si prenumele

  • adresa de e-mail

  • numarul de telefon

Pentru a va retine produsul selectat pentru 2 zile lucratoare de la rezervare, in magazinul selectat si de a va putea contacta pentru confirmare

Demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract – art.6 alin.1 lit.b) din Reguament

Cumparaturile efectuate in magazinele offline

  • numele, prenumele si adresa

  • numele, prenumele;

  • adresa

  • numarul de telefon sau ;

  • adresa de e-mail;

  • in scopul emiterii facturii

  • asigurarea garantiei legale, ce include: completarea certificatului de garantie, preluarea pe baza de PV a produsului defect, contactarea dvs. cu privire la ridicarea produsului adus la conformitate, trimiterea in service;

Obligatia legala a operatorului – art.6 alin.1 lit.c) din Regulament
Conform prev. Codului fiscal si a Legii nr.449/2003

Imagini inregistrate de sistemul de supraveghere video montate in magazinele offline

  • date biometrice (imaginea fara sunet);

  • a asigura securitatea persoanelor, spaţiilor şi/sau bunurilor private;

  • prevenirea şi combaterea infracţiunilor respectiv identificarea infractorilor;

Obligatia legala a operatorului – art.6 alin.1 lit.c) din Regulament Conform prev.Legii nr.333/2003

Interesul legitim urmarit de operator
– art.6 alin.1 lit.f) din Regulament

 

Prevederi speciale cu privire la minori

Acest site nu se adreseaza minorilor (sub 18 ani). EuroGsm nu prelucreaza datele personale ale minorilor avand la baza consimtamantului acestora. In situatia in care vom descoperi ca am prelucrat in mod accidental date personale ce apartin unui minor, in scopuri ce necesita consimtamantul, si nu exista un acord din partea titularului raspunderii parintesti, vom sterge acele date in cel mai scurt timp posibil. Totusi, vom putea colecta date cu caracter personal de la minori, in cazuri speciale, atunci cand exista consimtamantul expres acordat in acest sens de catre parinti sau reprezentanti legali. Vom depune eforturi pentru a verifica daca parintele sau reprezentantul legal a dat sau a autorizat consimtamantul, de exemplu prin contactarea telefonica a acestuia.

 

Cum utilizam Cookie-urile si alte tehnologii similare

Prin intermediul website-ului www.eurogsm.ro sunt colectate cookie-uri in vederea afisarii unor anunturi in website-urile din retetele Google sau Facebook. Cand utilizatorii viziteaza o pagina a website-ul, cookie-ul browser-ului pe care il folosesc este utilizat pentru remarketing.
De asemenea, colectam cookies de la clientii care accepta sa primeasca notificari de pe site-ul www.eurogsm.ro, direct in browser, prin Browser Notification.

In cazul in care nu esti de acord cu utilizarea modulelor cookie pentru remaketing, dezactivarea se poate face prin Managerul preferintelor anunturilor sau din setarile browserului dvs. Din sectiunea Setari din orice browser de internet, aveti posibilitatea de a elimina cookie-urile, in totalitate sau individual pentru anumite site-uri. De asemenea, exista si posibilitatea de a bloca cookie-urile direct din setarile browserului.

Date colectate prin cookie-uri sau tehnologii similare:

•             paginile si continutul vizualizat                                       

•             durata vizitei dvs.

•             informatii legate de browser

Scopul colectarii datelor este:

              -  pentru a furniza publicitate comportamentala online;

              -  pentru a va afisa reclama on-line pentru produse care ar putea fi de interes pentru dvs., pe baza comportamentului anterior;

              -  pentru a va afisa anunturi si continut pe platformele sociale;

              -  pentru a va trimite recomandari, reclama personalizate, mesaje privind finalizarea comenzii;

Datele colectate prin cookies sunt pastrate maxim 1 an sau pana cand utilizatorul isi sterge cookiurile din browser.

 

Cine ar putea avea acces la date (inclusiv site-uri de socializare)

In vederea realizarii scopurilor specificate la Capitolul- Cum utilizam datele dvs., pot avea acces la datele dvs. personale furnizorii si colaboratorii nostri de incredere, in temeiul unui angajament contractual privind confidentialitatea si pastrarea in siguranta a acestor date, din urmatoarele categorii:

 

Furnizorii de servicii, colaboratori si contractori:

  • Furnizorii de servicii de curierat rapid – primesc date cu caracter personal din urmatoarele categorii: numele si prenumele dvs., adresa de livrare si numarul de telefon, suma produselor comandate (daca plata se face prin ramburs);

  • Furnizorii de servicii de mentenanta IT (site, programe de calculator etc.), administrare web si asistenta pentru diverse aplicatii web - pot avea acces la date cu caracter personal din urmatoarele categorii: numele si prenumele, adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de e-mail, numarul de telefon, seria IMEI a produselor achizitionate, IP, CNP, numar cont bancar, suma produselor comandate;

  • Furnizorii de servicii hosting (gazduirea site-ului) - pot avea acces la date cu caracter personal din urmatoarele categorii: numele si prenumele, adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de e-mail, numarul de telefon, IP, suma produselor comandate;

  • Furnizorii de servicii de e-mail marketing - au acces la date cu caracter personal din urmatoarele categorii: numele si prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon, produsele comandate;

  • Furnizorii de servicii de Chat - au acces la date cu caracter personal din urmatoarele categorii: numele si prenumele, adresa de e-mail, alte date furnizate de catre dvs.;

  • Furnizorii de servicii de Sms - au acces la date cu caracter personal din urmatoarele categorii: numarul de telefon (de ex. status comanda);

  • Furnizorii de servicii financiare si plati online - primesc de la noi date cu caracter personal din urmatoarele categorii: numele si prenumele, adresa de facturare, adresa de livrare, adresa e-mail, numarul de telefon, suma produselor comandate;

  • Furnizorii de produse in regim dropshipping au acces la date cu caracter personal din urmatoarele categorii: numele si prenumele, adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de e-mail, numarul de telefon, seria IMEI a produselor achizitionate, suma produselor comandate;

  • Furnizorii de servicii de marketing – de ex. Google, Facebook preiau informatii despre dvs precum: dispozitivul pe care il utilizati, paginile web pe care le vizitati, achizitiile pe care le faceti, reclamele pe care le vedeti, in baza Politicii proprii de prelucrarea a datelor cu caracter personal.

 

De asemenea, vom transmite datele dvs. personale, acolo unde este strict necesar, pe baza nevoii de cunoastere, catre urmatoarele categorii de terti:

  •  autoritatile si institutiile publice, auditorii, avocatii si alti consultanti externi, a caror activitate implica necesitatea cunoasterii acestor date sau acolo unde legea ne obliga sa facem aceasta dezvaluire;

  • in cazul unor solicitari legale a autoritatilor statului, in situatia in care suntem obligati sa respectam cerintele de securitate nationala sau de aplicare a legii sau pentru a preveni activitatea ilegala;

 

Parteneri si promotii comune

In cazul derularii unui program comun de promovare pe site-ul eurogsm.ro cu o alta companie, sau organizatie. In aceasta situatie vom afisa un link separat catre politica de prelucrare ale datelor personale a partenerului. Daca nu doriti ca informatiile dumneavoastra sa fie prelucrate de catre o alta societate decat EuroGsm, puteti opta sa nu va inregistrati sau sa nu participati la aceste campanii.

 

Unii dintre acesti destinatari pot avea sediul in afara UE. Acesti destinatari si angajatii lor pot intra in contact cu datele dumneavoastra cu caracter personal, dupa cum urmeaza:

    • Google cu sediul in California S.U.A, utilizează așa-numitele "Cookies" pentru a analiza utilizarea paginilor de internet, interacțiunea cu paginile și opțiunile de navigare ale persoanelor vizate pe site. Informațiile obținute prin cookie-urile folosite de Google, privind utilizarea acestei pagini web, sunt anonimizate prin anonimizarea adresei dvs. de IP și nu sunt folosite pentru a vă identifica. Datele de dvs. vor fi transmise de regulă către un server aparținând Google în afara UE și stocate acolo. Google va utiliza aceste informații în numele Operatorului pentru analiza utilizării paginii web de către dvs., pentru emiterea rapoartelor anonimizate privind activitățile paginilor web și pentru prestarea de servicii suplimentare legate de utilizarea paginilor web. Google nu va combina cu alte date adresa IP transmisă de browserul dvs. în cadrul Google Analytics care să permită identificarea dvs. Transferul acestor date se realizeaza in temeiul art.49 alin.(1) lit.b) si c) din RGPD;

    • Mailchimp cu sediul in Atlanta, S.U.A. este furnizorul de servicii de trimitere mailuri cu continut comercial si are acces la urmatoarele categorii de date cu caracter personal: adresa e-mail, numele si produsele comandate;

    • LiveChat cu sediul in Boston, S.U.A., este platforma de chat prin care puteti lua legatura cu noi pe site si are access la urmatoarele categorii de date cu caracter personal:  numele si prenumele, adresa e-mail, alte date furnizate de dvs.; Transferul acestor date se realizeaza in temeiul art. alin.(1) lit.b) si c) din RGPD.

    • Magento cu sediul in California, S.U.A.este furnizorul care asigura gazduirea site-ului www.eurogsm.ro si are access la datele furnizate cu ocazia efectuarii unei comenzi (numele, adresa de livrare, nr. de telefon, adresa de e-mail si produsele comandate). Transferul acestor date se realizeaza in temeiul art.49 alin.(1) lit.b) din RGPD; 

Avand in vedere ca tarile si organizatiile internationale mentionate mai sus nu fac obiectul unei decizii a Comisiei Europene privind nivelul de protectie adecvat a datelor personale si nu sunt sunt puse în aplicare alte garantii adecvate in acest sens, este posibil să nu existe o autoritate de supraveghere și/sau principii de prelucrare a datelor și/sau drepturile persoanelor vizate ar putea să nu fie prevăzute în legislația țării terțe.

 

Site-ul poate contine uneori legaturi catre si de pe diferite site-uri. Daca urmati un link catre orice alt site, sa aveti in vedere ca acestea au propriile politici de confidentialitate si prelucrare a datelor cu caracter personal pe care trebuie sa le verificati inainte de a furniza datele dvs. Eurogsm nu raspunde pentru aceste politici.

Site-ul permite sa va conectati prin intermediul contului de pe site-urile de socializare (de ex. Facebook). In acest caz, retineti ca va distribuiti informatiile despre profilul dvs. in functie de setarile de confidentialitate din platforma de socializare.

 

Totodata, in situatia in care ne trimiteti continut propriu pe platformele nostre de socializare (ex.Facebook, Instagram, Youtube) sau blog, sa aveti in vedere ca acestea vor deveni publice. In consecinta va rugam sa acordati o atentie sporita tipurilor de date pe care ni le comunicati, si sa ne transmiteti informatiile doar pe propria raspundere.

 

Perioada pentru care vor fi pastrate datele

Pastram datele dumneavoastra numai pentru perioada necesara atingerii scopului pentru care detinem datele, pentru a satisface nevoile dumneavoastra sau pentru a ne indeplini obligatiile impuse de lege.

Pentru determinarea perioadei pentru care vor fi pastrate datele dvs., folosim urmatoarele criterii:

  • atunci cand achizitionati produse de pe site-ul www.eurogsm.ro , fara crearea/accesarea contului si/sau optati pentru ridicarea comenzii de la un magazine fizic al nostru, pastram informatiile din formularul de comanda pe o perioada de 3 ani de la data livrarii comenzii (prescriptia generala conform legii), factura va fi pastrata in format fizic si electronic timp de 5 ani incepand cu anul urmator emiterii facturii (conf. legislatiei privind pastrarea documentelor financiar-contabile);

  • datele cu caracter personal prevazute in cuprinsul documentelor privind asigurarea garantiei legale pot fi pastrate pe o perioada de 6 luni;

  • datele prelucrate in cazul exercitarii de catre dvs. a drepturilor prevazute de legislatia in vigoare privind calitatea de consummator, pot fi pastrate timp de 3 ani;

  • atunci cand achizitionati produse de pe site-ul www.eurogsm.ro , cu crearea/accesarea contului, istoricul comenzilor efectuate si datele dvs. personale furnizate cu ocazia crearii contului si cu ocazia efectuarii comenzilor, vor fi pastrate pana cand stergeti contul sau pe o perioada de 3 ani de la ultima interactiune in cont ca utilizator al contului (ca de exemplu, login in contul dumneavoastra)

  • in cazul in care ati creat un cont pe site, pastram datele dvs. personale pana cand stergeti contul sau pe o perioada de 3 ani de la ultima interactiune in cont ca utilizator al contului (ca de exemplu, login in contul dumneavoastra);

  • in cazul in care v-ati oferit consimtamantul pentru newsletter, pastram datele dvs. personale pana cand va dezabonati sau solicitati stergerea acestora;

  • in cazul in care ne contactati pentru o intrebare, cerere, pastram datele dvs. personale pe durata necesara procesarii intrebarilor si solicitarilor dvs., dar nu mai mult de 2 ani de la ultima corespondenta trimisa sau pana la finalizarea litigiului/cercetarilor;

  • in cazul in care participati la o oferta promotionala, pastram datele dumneavoastra 2 ani. In cazul in care ati castigat un preliu avand o valoare de peste 600 de lei, declaratiile fiscal si documentele ce au stat pe baza acestuia vor fi pastrate pe perioada prevazuta de lege: 5 ani de la anul urmator depunerii declaratiei;

  • in cazul in care modulele cookie sunt stocate pe computer, le pastram atata timp cat este necesar pentru ca acestea sa isi atinga scopurile (de exemplu, pe durata unei sesiuni pentru cookie-urile de cos de cumparaturi sau cookie-urile pentru ID-uri de sesiune). Datele prelucrate prin modulele cookies folosite pentru a furniza publicitate comportamentala online, pentru a ne personaliza serviciile pentru dumneavoastra si pentru a permite distribuirea continutului nostru pe site-uri de socializare (butoane de distribuire destinate afisarii site-ului), vor fi pastrate pentru o perioada de maxim 90 de zile de la colectarea acestora;

  • in cazul in care ne-ati furnizat un continut cuprinzand datele dvs. cu caracter personal, acestea vor fi pastrare pana cand solicitati stergerea acestora;

  • daca ati inregistrat o solicitare pentru rezervarea unui produs in magazin, datele dvs. furnizate in legatura cu cererea de rezervare, vor fi pastate 30 de zile;

  • inregistrarile video vor fi pastrate maxim 30 de zile calendaristice, cu excepția situațiilor in care exista indicii cu privire la savarsirea unei infractiuni sau contraventii ori daca inregistrarile sunt/vor fi utilizate in cazuri aflate pe rolul instantelor de judecata sau in fata organelor de politie;

 

Putem pastra anumite date cu caracter personal pentru o perioada mai lunga pentru a ne conforma obligatiilor legale sau pentru a ne permite sa ne exercitam drepturile (de exemplu, pentru a ne sustine afirmatiile in fata instantelor de judecata, pentru recuperarea creantelor etc.).

Atunci cand nu mai trebuie sa folosim datele dumneavoastra personale, acestea sunt sterse din sistemele si inregistrarile noastre.         

 

Drepturile de care beneficiati

 

Dreptul la informare. - Acesta va permite sa fiti informat, inca din momentul la care se face colectarea modul in care se vor utiliza acele date, catre cine vor fi ele dezvaluite ori transferate, ce drepturi aveti cu privire la datele prelucrate etc.

Dreptul de acces la date. - Va permite sa obtineti, din partea noastra, o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc, la informatii privind scopurile prelucrarii, categoriile de date, destinatarii datelor, perioada stocarii, sursa datelor etc.

Dreptul la stergerea datelor - Va permite sa obtineti stergerea datelor cu caracter personal va privesc, fara intarzieri nejustificate. Exista, totusi, si exceptii de la aceasta regula, cum ar fi situtia in care unele date sunt prelucrate pentru indeplinirea unei obligatii legale ori ca le prelucram pentru constatarea sau apararea unui drept in instanta.

Dreptul la rectificarea datelor – Va permite sa obtinetio, fara intarzieri nejustificate, rectificarea sau completarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii - Este un drept cu caracter temporar. Acest lucru inseamna ca prelucrarea datelor dumneavoastre este limitata, astfel incat sa putem pastra datele, dar să nu le utilizam sau sa le procesam. Acest drept se aplica in urmatoarele situatii:

- exactitatea datelor este contestata de catre dumneavoastra, pentru perioda in care verificamk corectitudinea datelor;

- prelucrarea este ilegala si va opuneti stergerii datelor, solicitand restrictionarea utilizarii acestora;

- nu mai avem nevoie de datele dvs. pentru prelucrare, dar le solicitati pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unor pretenții in instanta;

- v-ati opus prelucrarii datelor dvs. bazate pe motive legitime din partea noastra, pentru perioada in care se verifica daca interesele noastre legitime prevaleaza asupra intereselor dvs.

Dreptul la portabilitatea datelor - Aveti dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si veti dreptul de a transmite aceste date altui operator, atunci cand prelucrarea se bazaeaz pe consimtamantul dvs.sau in temeiul unui contract si prelucrarea este efectuata prin mijloace automate.

Dreptul la opozitie - Aveti dreptul de a se opune în orice moment prelucrării datelor dvs. atunci când o astfel de prelucrare se bazează pe un interes legitim sau interes public, din motive legate de situatia dvs. particulara sau in scop de marketing direct (de ex. trimiterea de newsletter), inclusive crearii de profiluri legate de marketing direct.

Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa. EuroGsm nu realizeaza astfel de profiluri care sa fie urmate de decizii automatizate cu efect juridic sau similar semnificativ pentru dvs. La momentul la care vom realiza astfel de profiluri, va vom anunta si vom modifica prezenta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Dreptul de a va retrage in orice moment consimtamantul – retragerea consimtamantului nu afecteaza legalitatea prelucrarii facute de noi inaite de retragerea acestuia.

Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. avand datele B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania. +40.318.059.211 / +40.318.059.212, anspdcp@dataprotection.ro.

Dreptul la o cale de atac judiciara eficienta impotriva unei autoritati de supraveghere – in situatia in care o autoritate de supraveghere nu trateaza plangerea dvs. sau nu va informeaza in termen de 3 luni cu privire la progresele sau la solutionarea plnagerii, va puteti adresa instantelor judecatoresti competente.

 

Masuri de Securitate

Va asiguram ca protejam datele dvs. personale împotriva pierderii, utilizării incorecte, divulgării, accesului neautorizat și distrugerii și in acest scop utilizam măsuri organizatorice și tehnice adecvate. Măsurile organizatorice includ: controlul accesului fizic la sediile noastre, parolarea accesului la sistemele noastre informatice, semnarea de angajamente privind confidentialitatea prelucrarii datelor cu angajatii si contractantii care au acces la astfel de date, elaborarea de proceduri operationale privind prelucrarea datelor si pregatirea personalului, masuri tehnice (cum ar fi dezactivarea functiunii print screen in programele informatice ce contin date cu character personal), etc.

In majoritatea cazurilor datele dvs. personale ne sunt transferate pe internet. Deși depunem eforturi pentru a proteja datele personale pe care ni le furnizati, transmiterea de informații pe internet nu este complet sigură (e posibil ca terminalul de pe care ne contactati sa fie monitorizat de terti, spre exemplu). Prin urmare, nu putem garanta securitatea informațiilor dvs. personale transmise prin intermediul internetului. Odată ce primim datele dvs. personale, le vom proteja pentru a preveni accesul neautorizat la acesta.

 

Cum ne puteti contacta

Pentru orice nelamurire sau solicitare privind prelucrarea datelor dvs. personale, respectiv pentru exercitarea drepturilor dvs. conferite prin Regulament, enumerate mai sus, va rugam sa ne contactati intr-una dintre urmatoarele modalitati:

  • Prin posta: prin Cluj-Napoca, Bd. Muncii nr. 18, jud. Cluj;

  • Prin e-mail (ofiterul de protectie a datelor): protectiadatelor@eurogsm.ro

  • Prin telefon (ofiterul de protectie a datelor): 0743.044.447 

Vom face toate demersurile pentru a va ajuta, intr-un termen de 30 de zile sau mai repede in functie de prevederile legale sau posibilitatile noastre.

 

  • Transport gratuit la comenzile de peste 400 lei

    Ai transport gratuit pentru toate comenzile de peste 150 lei in localitatile aflate in aria de acoperire a curierului. Pentru localitatile care cu km suplimentari, costul extra este de 14 lei. Detalii aici.

  • 30 de zile Drept de retur

    E OK sa te razgandesti. Poti returna produsele in 30 de zile de la livrare. Detalii aici.

  • Comanzi online si ridici din magazin

    Poti alege sa ridici gratuit produsului dorit din magazinul EuroGsm de langa tine atunci cand acesta este disponibil in stocul magazinului.

  • Deschiderea coletului la livrare

    Selecteaza aceasta optiune in pagina de finalizare comanda si vei putea deschide si verifica vizual produsul inainte sa il platesti. Cost optiune: 3 LEI.

  • Alege plata cu cardul pentru contact fizic minim

    Recomandam sa optezi pentru plata cu cardul pentru a minimiza contactul cu curierul.