Confidentialitate

EURO GSM IMPEX S.R.L. prelucreaza datele cu caracter personal in scopurile: ,,reclama, marketing si publicitate”,,statistica” si ,,comert online” si este inregistrata la Registrul de evidenta a prelucrarii de date cu caracter personal sub numarul: 28997

În conformitate cu Legea Nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date și a Legii Nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, EURO GSM IMPEX S.R.L garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor personale ale utilizatorilor site-ului www.eurogsm.ro.

De asemenea, EURO GSM IMPEX S.R.L garanteaza faptul ca informatiile furnizate de catre clienti vor fi folosite strict pentru a onora comenzile transmise prin intermediul site-ului www.Eurogsm.ro si pentru a transmite stiri si promotii relevante.

EURO GSM IMPEX S.R.L. nu promoveaza spam-ul sau orice alta forma de corespondenta nesolicitata. Orice utilizator al www.eurogsm.ro are posibilitatea de opta pentru stergerea adresei de e-mail din baza de date.

EURO GSM IMPEX S.R.L. nu va furniza datele personale ale utilizatorilor inregistrati pe site-ul www.eurogsm.ro unui tert, fara acordul explicit al utilizatorului, cu exceptia cazurilor in care autoritatile in drept le solicita, in conformitate cu legile in vigoare, in scopul verificarii tranzactiilor comerciale.

Totusi, EURO GSM IMPEX S.R.L poate furniza datele dumneavoastra altor companii cu care se afla in relatii contractuale, numai dupa incheierea unui angajament de confidentialitate care garanteaza pastrarea in conditii de securitate sporita a datelor cu caracter personal al utilizatorilor inregistrati pe www.eurogsm.ro. Acesti parteneri sunt: societatile de curierat, institutiile bancare sau ne-bancare sau diversele servicii de plata.

Conform legislatiei in vigoare, orice utilizator al site-ului www.eurogsm.ro are dreptul, fara consecinte negative asupra sa, de a solicita modificarea, actualizarea sau stergerea datelor cu caracter personal inscrise in baza de date a platformei, prin intermediul unei cereri scrise, datate si semnate, trimise la sediul social al EURO GSM IMPEX S.R.L., b-dul Muncii, nr. 18, Cluj-Napoca, judetul Cluj.

EURO GSM IMPEX S.R.L garanteaza faptul ca serverele care stocheaza datele personale indeplinesc toate masurile tehnice si organizatorice adecvate in vederea garantarii serviciului.

Utilizatorul isi poate retrage oricand consimtamantul exprimat cu privire la prelucrarea datelor de trafic.

EURO GSM IMPEX S.R.L garanteaza ca nu va stoca datele de card, in cazul platilor prin intermediul cardului bancar.

  • Transport gratuit la comenzile de peste 200 lei

    Ai transport gratuit pentru toate comenzile de peste 200 de lei, in localitatile aflate in aria de acoperire a curierului. Pentru localitatile cu km suplimentari, costul extra este de 14 lei. https://eurogsm.ro/cum-cumpar#answer3 

  • Garantie 24 de luni la toate produsele electronice

    Poti trimite produsele in garantie in service-ul nostru sau le poti preda in orice magazin EuroGsm. Detalii aici

  • 30 de zile Drept de retur

    E Ok sa te razgandesti. Poti returna produsele in 30 de zile de la livrare. Detalii aici.  

  • Deschiderea coletului la livrare

    Selecteaza aceasta optiune in pagina de finalizare comanda si vei putea deschide si verifica vizual produsul inainte sa il platesti. Cost optiune: 3 LEI

  • Comanzi online si ridici din magazin

    Poti alege sa ridici gratuit produsului dorit din magazinul EuroGsm de langa tine, atunci cand acesta este disponibil in stocul magazinului.