Cauta pe site

Casti Bluetooth

Fie ca este vorba de condus si trebuie sa aveti mainile libere si toata atentia asupra drumului, fie ca doriti pur si simplu eliminarea cablurilor atunci cand ascultati muzica pe strada sau in autobuz, castile Bluetooth, atat cele mono, cat si cele stereo, sunt alegerea ideala.

Conectati-va casca la orice telefon cu tehnologia Bluetooth in raza de actiune de 10m iar calitatea apelurilor va ramane neschimbata.
In cazul tehnologiei Noise Canceling calitatea convorbirilor este mult imbuntatatita, castile dotate cu aceasta tehnologie reduc drastic zgomotul ambiental.

Recomandam castile stereo pentru a asculta muzica, iar daca aveti pe langa telefonul personal si unul de servici, le puteti conecta pe ambele in cazul castilor Bluetooth Multipoint.

Fie ca sunt de format dopuri sau pe ureche, castile Bluetooth sunt confortabile de purtat, ofera autonomie intre 5 si 12 ore de convorbire.

ispozitivele Bluetooth sunt incadrate in diverse clase de performanta, clasa 4 respectiv Bluetooth 4 LE sunt cele mai performante.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2